Concept.

iConnect maakt niet ‘zomaar’ bladen. Ons vertrekpunt is altijd een analyse van uw organisatie, doelgroep en doelstellingen. Zijn die helder, dan ontwikkelen we een magazineconcept: een journalistieke formule met inhoudsopgave (tekst en beeld) en vormgevingsstijl. Dit is de basis voor eenmalige én periodieke uitgaves. Vanzelfsprekend ontvangt u vooraf een budgetindicatie.

Creatie.

Spreekt ons concept u aan? Dan gaan we concreet aan de slag met een bevlogen team professionals. Ons redactiesecretariaat plant en organiseert zowel redactie als vormgeving;  onze journalisten, fotografen en vormgevers gaan op pad om verhalen te maken… in woorden en beelden! Die komen uiteindelijk samen in een magazine dat naadloos aansluit bij uw organisatie!

Realisatie.

Tijdens de creatie werven onze verkopers advertenties die uw uitgave meefinancieren. Dit doen adverteerders niet uit een vorm van morele verplichting, maar omdat we een goed journalistiek product verspreiden binnen een voor de adverteerder interessante doelgroep. iConnect neemt ook het drukwerk en de verspreiding voor haar rekening, zodat uw magazine daar terechtkomt waar u het wilt… bij uw doelgroep!

Afspraak maken?
Neem contact op